Deni Lesmana
Deni Lesmana
2022-01-25
Diverifikasi
The best tour service in bandung
Andri Sandriya
Andri Sandriya
2022-01-25
Diverifikasi
lutfi sulaeman
lutfi sulaeman
2022-01-25
Diverifikasi
Kendaraannya uptodate, πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Rizkymauladani Sp
Rizkymauladani Sp
2021-08-16
Diverifikasi
Pengalaman wisata yg sangat berkesan di kota bandung, di lengkapi service yang luar biasa dari Andratour yg sangat terpercaya terbaikk pokonya
resa prahesa
resa prahesa
2021-08-16
Diverifikasi
pelayanan baik , unit enak nyaman , harga ok
Cahya Saputra
Cahya Saputra
2021-08-16
Diverifikasi
good servis
Agam Suryana
Agam Suryana
2021-08-16
Diverifikasi
Terbaik bosku
Gol Hendri
Gol Hendri
2021-08-16
Diverifikasi
Emang mantap pelayananya drivernya ramah2 the best Andratour ...,,,,
gambit novandhy
gambit novandhy
2021-08-16
Diverifikasi
Pelayanannya terbaik, supir ramah, pemiliknya responsif dan solutif
Dimas Fiancheto
Dimas Fiancheto
2021-08-16
Diverifikasi
Mobil bersih dan terawat. Recommended deh pokoknya untuk sewa mobil

Reviews on Facebook

Pakej Supir Murah Bandung
5.0
Based on 233 reviews
powered by Facebook
Gerhana Septiani
Gerhana Septiani
2021-01-13T20:02:18+0000
the best tour services in bandung
Zohri Jumaat
Zohri Jumaat
2020-03-22T07:22:50+0000
Thank u AndraTour for the great service provided during our stay in bandung. Andri provided a superb service to us. He... has helped us alot during our stay such as helping with our defective baby stroller, tailoring our raya outfits,helped in purchasing some daily neccesities to be brought back to singapore and etc. The planning for itinerary was impressive as he brought us to lots of places. On another part, Adul was helpful too during our visit to Pasar Baru, ensuring our safety and recommended us to the realiable shops. Once again, thank you for the great service. May Allah blessed all of u guys. We will be back to engage your great service in Bandung soon for sure. Insha allah.read more
Amirul Izwandi
Amirul Izwandi
2020-03-10T12:03:28+0000
Sapa2 nak ke bandung/jakarta atau ke lain-lain2 tempat di indonesia, boleh guna perkhidmatan dari pakej ni, harga... terbaik, pak supir pun terbaik.. 100% recomended..read more
Jeruk Cikfie
Jeruk Cikfie
2020-03-04T15:09:16+0000
memang terbaik ...memuaskan peramah layan kepala gila2 kami ni...tq Andry next time kita ketemu lagi..n kami akan bawa... big family..korang klu nak gi Bandung ambik supir sini memang terbaik..saya bagi 5*****read more
Azzirah Khudzairi
Azzirah Khudzairi
2020-03-04T14:37:20+0000
saya baru saja pulang dari bandung dan telah mengambil pakej disini..alhamdulillah kami selamat sampai di... malaysia...terima kasih kepada β€œsupir kami” tuan andri yang sangat baik dan peramah...sentiasa menjaga kami sepanjang kami di bandung...mcm mcm kenangan indah kami semua bersama tuan andri..semoga kita ketemu lg di trip yang lain ya 😊recommend sangat pakej supir murah bandung ini πŸ‘read more
Yanti Yem
Yanti Yem
2020-03-03T14:13:29+0000
Good company.. Good Supir.. mudah dan dipermudahkan semua nya.. Alhamdulillah.. menepati setiap keperluan dan kehendak... kami sekeluarga.. Tq Ibu Nana, Septa Derijal dan Ilham..read more
Zakri Kamaruddin
Zakri Kamaruddin
2020-03-02T11:26:30+0000
sangat recommend menggunakan pakej supir Bandung nie. Bagi yang menggunakan wheel chair Tak perlu risau dgn... perkhidmatan En Riqzi. mmg terbaikread more
Murni Nordin
Murni Nordin
2020-03-02T11:24:36+0000
Our supir, Mr. Rizki is very young, friendly, helpful and experienced tour guide. 5 days with 'baby alphard' and last... day have to upgrade to bigger van because our shopping bags cannot fit into the 'baby alphard' anymore. Come with 7 bags, return with 15 bags 😊😊😊. tq also to tour guide in Pasar Baru, Mr. Reza for assisting us during shopping in Pasar Baru. Definitely will using thier pakej again if return to Bandung.read more
Mohamed Kassim Mkc
Mohamed Kassim Mkc
2020-02-28T08:17:30+0000
pakej sangat berbaloi.supir Taufik yang ramah dan flexible.terima kasih andra... tour.#supirtaufik#guideadol#guidebayanread more
Siti Sarah
Siti Sarah
2020-02-25T14:01:48+0000
Selama 4 hari di bandung. Supir nama Rizky memang terbaik. Peramah, baik hati. πŸ˜™
Suaidi Sofi
Suaidi Sofi
2020-02-25T13:55:25+0000
Pengalaman pertama kali ke luar negara sangat berbaloi sebab dapat Rizky sebgai supir sebab dia baik, peramah, sangat... membantu, fleksibel dan seorang yang lawak lagi ..pertama kali dapat tengok ghost cosplay.... Sesiapa yang mahu ke bandung boleh ambil pakej ini...sangat berbaloi...layanannya jugak sangat tiptop...so sy bagi 5 bintang πŸ€—πŸ€—πŸ€—...terima kasih untuk servisnya...read more
Shahirah Shirah
Shahirah Shirah
2020-02-25T13:55:01+0000
Thank you Rizky for the great adventures that you share with me and my family... we give you 5 stars...
Nuraidiey Qusyairy
Nuraidiey Qusyairy
2020-02-25T10:23:46+0000
Amat memuaskan.. Tour guide acong very friendly, cheerfully, very recommended... Saya n family enjoys.... I give... 5*********read more
Meja Hamizah
Meja Hamizah
2020-02-24T14:53:57+0000
5 days 4 nights at jakarta and bandung was a very good trip! supir kami mas Hirman orgnya very funny suka buat kelakar... and a good driver with an excellent driving skill! sumpah tak tipu! to those yang nak travel elokla mintak mas hirman ni bolehlah chill chill along the way nak arrive destination tu!read more
Iey Zatiey
Iey Zatiey
2020-02-24T14:40:06+0000
Sepanjang berada di Bandung dan Jakarta 5hari 4 malam Pak Hirman yang jadi supir nya.. emang bagus sekali service nya..... mantulllllllll.. serius weiii.. sporting habisread more
Sriwahyuni Bt Suwarno
Sriwahyuni Bt Suwarno
2020-02-24T11:53:03+0000
Servis yg baik! Very recommended! Very helpful supir Kiki.
Aan Bonceng
Aan Bonceng
2020-02-24T01:54:41+0000
Supir yg mantap di abad niπŸ’ͺπŸΌπŸ‘πŸΌπŸ˜˜
Tg Firdaus
Tg Firdaus
2020-02-22T17:05:46+0000
Supirnya yang bagus2..supirnya peramah dan baik semuanya
Asg Fazrol
Asg Fazrol
2020-02-19T12:10:48+0000
sgt memuaskan hati. tour guide Rizky is very friendly, helpful, cheerful and flexible. Highly recommended.
Nurul Amira
Nurul Amira
2020-02-18T02:34:16+0000
Highly recommended. Layanan istimewa dari supir Rizky. Very cool man, helpful and flexible.
Wan Mohd Al-amin Lara
Wan Mohd Al-amin Lara
2020-02-07T07:25:17+0000
Strongly recommended to everyone who wanted go to Bandung use this service from supir murah Bandung. Thanks a lot Pak... Agam who drove us to all good places including rural area and showed us many great things over there.Every penny spent over there was worth at all. Will go there again, also wanted Pak Agam as our tour guide once more time!!! πŸ€—πŸ€—πŸ€—read more
Akma Sham
Akma Sham
2020-01-27T03:43:42+0000
Highly recommended. Very efficient. Nama supir kami Rijal. Seorg yg humble dan bertanggungjawab.Tmkasih Rijal. Semoga... Rijal diberi kesihatan yg baik dan murah rezeki.read more
Masyitah Ulul Azmin
Masyitah Ulul Azmin
2020-01-27T03:13:36+0000
Alhamdulillah.. Pertama kali sampai di Bandung, saya sangat berpuas hati dgn itinerary yg disediakn oleh adratour.... Rasanya hampir ke semua tempat2 yg di susun kami dpt lawati. Disamping mas Rizal n mas Bayan yg sanggup membawa kami ke tempat2 shopping berulang kali bagi memenuhi keinginan kami membeli di syurga shopping Bandung.. Hehee.. Kebaikan2 kalian menjadi ingatan di hati kami.. Terima kasih Andratour! πŸ‘read more
Fara Farahana
Fara Farahana
2020-01-27T00:23:16+0000
The best agent tour. Supir kami Mas Rijal the best. Very flexible dan sangatlah bertimbang rasa. Pasti akan ke Bandung... lgi. Andra Tour the bessstread more
Aisyah Asrar
Aisyah Asrar
2020-01-26T08:39:26+0000
Sangat recommendat pakej supir dr andratour ni. Bapak supir best sangat. Bapak Agam sangat mesra dan lucu. 5 hari di... Bandung semua full terisi.read more
Mohd Rafiq Ramli
Mohd Rafiq Ramli
2020-01-18T15:44:33+0000
Rizky is our supir: super cool guy, helpful,flexible, great driver! Highly recommended!
Kamariah Zain
Kamariah Zain
2020-01-02T02:22:21+0000
Strongly recommended. The tour guide is very flexible and able to fit with our planned itinerary. Great service and... very friendly πŸ‘read more
Azzam Ghazali
Azzam Ghazali
2019-12-30T11:32:52+0000
Perkhidmatan supir yg terbaik dari AndraTours! Mas Agam yg funny & friendly. Ampun mas agam, anak muntah dlm kereta... tapi masih sabar. Hehe.Recommended to all travellers! Mantul!read more
Mohamad Fadzrul
Mohamad Fadzrul
2019-12-29T04:15:29+0000
Terima kasih pada andra tour dan pak rijal..harga yang berpatutan, supir yg mesra and flexible dari segi masa dan... tempat yg dikunjungi...21-24 Dis.read more
Aiman Azmi
Aiman Azmi
2019-12-24T00:37:17+0000
Thank you pakej supir murah bandung .. very affordable package offered .. very good tour guide mr Rizky .. through out... my 7 night stay at bandung its really good experience and well arranged program everyday .. and the most important they accept my booking just a few hours before we touch down at bandung .. thank you so muchread more
Kamarul Zaman Cheman
Kamarul Zaman Cheman
2019-12-22T13:38:22+0000
Terima Kasih Igol atas layanan dan servis kamu yang EXCELLENT! Terutama sekali waktu saya dan keluarga saya sedang... mengalami sakit, kecekapan dan kemahiran kamu memandu untuk sampai ke hospital dgn cepat dan selamat. KUDOS Igol !Akan rekomen pada kawan2 saya.read more
Juita Pawi
Juita Pawi
2019-12-20T01:17:29+0000
Tbaik.. Pak Irman mlayan dgn baik sekali... mmg mahu pergi lagi dgn family .. πŸ’ saya bagi 5 🌟
Zakir Hussain
Zakir Hussain
2019-12-18T12:30:32+0000
Upon picking us from hotel, we were warmly welcomed by Acong our tour guide and driver. we felt welcomed! The guide... and tour was extremely good, very flexible (appreciate this!). Andratour highly recommendable!read more
Fatimah Abu Bakar
Fatimah Abu Bakar
2019-12-16T08:24:07+0000
Very recommended to Pak Andra Tour n our supir Deni..very nice, kind and helpful person..my family give 5 🌟🌟🌟🌟🌟..we... will recommend to our friend..😍😍read more
Johan Idris
Johan Idris
2019-12-15T13:57:05+0000
excellent service!!..highly recommended!!!..terima kasih andratour especially supir acong yg menjaga kami sepanjang... berada disana πŸ‘πŸ‘...terima kasih.. dan sampai ketemu kembali..read more
Halizimah Shamsuddin
Halizimah Shamsuddin
2019-12-15T10:28:42+0000
Today is our last day @Bandung, esok ke Jakarta then pulang ke Malaysia😍 Thank you so much abg Andri @andrisandriya... dari @andratour_bandung supir yg super sporting..πŸ‘πŸ‘πŸ‘ itinerary yg dibuat based on tmpat2 yg kita request..n abg Andri susun jadual baik punya...hotel selesa + breakfastπŸ˜‹ highly recommend guyyss!! See u when we see u abg Andri... Jogja menanti kita...🀣🀣🀣 @ Bandungread more
Rahayu Amat Tosirim
Rahayu Amat Tosirim
2019-12-15T00:31:46+0000
Travel date 10 Dis - 14 Dis 2019Excellent service by Andratour. 5 stars.We have KIKI as our driver. He did his job... very well. My 5 years old kids crying saat berpisah dgn KIKI.Affordable, Punctual, Very Recommended. Tq Angga, Kiki, and not forget Bayyan.read more
Wilma Krishnan
Wilma Krishnan
2019-12-14T11:49:41+0000
My 5days n 4 nites stay in Bandung was an amazing with my guide Mr Agam.He was helpful,jovial n patience.We really... enjoy ourselves.Thumbs up to Mr Agam n definitely we will recommend our friends to you!πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ˜Šread more
Aa'in Mazura Mahtar
Aa'in Mazura Mahtar
2019-12-12T13:16:59+0000
Highly recommended..very very excellent services from pak Angga and mas Andri..fast respons from pak angga and he made... the itinerary 5d4n for us..and mas andri was very good and also very sporting too since my third son is austism and being cranky most of the time..thanks to both of you..for sure will recommend you to the restread more
Mohd Fairuz
Mohd Fairuz
2019-12-10T01:27:13+0000
Terbaek servis yang diberikan. Terima kasih pak loetfi dari andratour. Ada rezeki jumpa lagi. Recommended!
Suriana Hajar
Suriana Hajar
2019-12-05T12:06:53+0000
Mmg rezeki jumpa rizky....terbaikkk πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»Terima kasih rizky & andra tour...
Mit Yun
Mit Yun
2019-12-05T11:52:10+0000
siapa nak pergi trip ke Bandung blh contact supir rizky yg sgt2 friendly ....ganteng org nye... saya bagi5 bintang....... terbaikread more
Jalini Alias
Jalini Alias
2019-12-05T11:49:36+0000
Rizki supir @ tourist guide Terbaekkk.
Siti Irfah Ibrahim
Siti Irfah Ibrahim
2019-12-05T11:48:20+0000
supir rizky memang terbaik di bandung...yg paling sabar melayani kami kaki shoping...memang rezeki kami jumpa rizky
Nurshahir Zakaria
Nurshahir Zakaria
2019-12-03T07:19:36+0000
🌟🌟🌟🌟🌟 terbaik. terima kasih pada andratour dan supir pak igol. layan kami sekeluarga. pergi tempat yg sama brulangkali... dan hotel yg selesa.. 😊😊😊read more
Kamarulzaman Awang
Kamarulzaman Awang
2019-12-02T13:11:14+0000
Excelent services and very friendly .Always give hand to help us. Get many information for shooping and visit... area.Congratulation to the company that hire Rizky for tour guide and driver as well.Thanks Rizky and we will miss you Bandung & Jakarta always...with love ...IVANA HOMESTAY Family tour Kuala Terengganuread more
Afiq Haiqal
Afiq Haiqal
2019-12-02T13:09:28+0000
Thanks to Andra Tour & our beloved tour guide, Rizky. Very friendly, kind, funny, helpful & sporting person. Timely &... very flexible with your travel plans. No need to worry when traveling because your security is 100% guaranteed. For example, when you go to Pasar Baru Bandung, you do not have to worry about security, as Rizky has many friend & knew many contact. Very satisfied with our 5days 4 nights trip to Bandung. Of course, the next trip to Bandung will be the Andra Tour & request tour guide Rizky.read more
Rohani Mat Amin
Rohani Mat Amin
2019-12-02T07:53:45+0000
pakej supir murah bandung....kami bertuah sbb dapat berjumpa dgn supir rizky yg friendly, sangat baik, peramah.....best... sangat2read more
Eija Syarina
Eija Syarina
2019-11-17T06:51:26+0000
The best experience for the tour package in bandung.. Special thanks to supir Rizky... Very friendly & helpful... driver... Flexible & well toilered with our plan... Deserved πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» & 5🌟 for him & andra tour.. Thank you guys...read more
Haniey Zah
Haniey Zah
2019-11-15T04:28:07+0000
perkhidmatan yg baik sepanjang 4hari3mlm di bandung. pemandu nya juga friendly. harga pakej yg murah. 5⭐. very... recommends πŸ‘read more
Wan Aziz Wan Abas
Wan Aziz Wan Abas
2019-11-12T06:34:30+0000
Very good services. Thanks a lot to Pak Anggar and Pak Andre
Aisyah Suhaimi
Aisyah Suhaimi
2019-11-11T00:54:04+0000
Sangat recommended pada sesiapa yang nak ke Bandung.. Kami amik transportation je. Tapi pemandu yang bawa kami, Encik... Agam sangat-sangat baik dan penyabar. Kereta bising dengan kerenah anak-anak, nak ke mana je semua dia bawak. Kenderaan pun sangat-sangat selesa cantik dan bersih.. 😍 Yang paling penting harga berpatutan!! πŸ‘πŸ»read more
Shah Rain
Shah Rain
2019-10-25T12:28:22+0000
5* of services. Mr lutfi is such a friendly and knowledgeable tour guide/ driver. Good explaination of Bandung and... always able to answer question about bandung when asked. Mr lutfi dont treat us as customer but as a family member which play parental role to us to ensure our trip is going to memorable lifetime experience.Highly recommended πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘Well done andra rentour.read more
Farahana Sazali
Farahana Sazali
2019-10-20T02:41:53+0000
Pakej yang mampu milik, supir yang peramah dan rajin melayan kehendak customer. Thanks pak angga & supirnya rijal for... the service! Thumbs up! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»read more
Syerah Ira
Syerah Ira
2019-10-19T05:31:12+0000
Terima kasih kepada pihak Andra tour , dan supir (Acong) yang menjaga dan menyediakan pengangkutan selesa untuk saya... dan suami sepanjang 4 hari 3 malam di Bandung . Sesiapa berminat untuk ke Bandung boleh lah guna khidmat supir dari Andra Tour , dijamin harga berpatutan , selamat , dan sentiasa menepati waktu . 😊😊read more
Diyana Mahat
Diyana Mahat
2019-10-08T09:16:23+0000
Had a good experience with the services given. Menepati masa, boleh berbincang dan sangat mesra. Tq pak agam and... andratour for the exceptional service!!!!! Recommended and will use again onceread more
Khasman Kadir
Khasman Kadir
2019-10-07T12:21:11+0000
terima kasih kepada andra tour atas layana ny selama kmi d bandung...tdk lupa jga kepada supir Septa Drijal @ rijal... memberi servis yg t.baik🌟🌟🌟🌟🌟 dan informasi tentang tempat lawatan kmi...read more
Effazieda Badar
Effazieda Badar
2019-09-30T10:27:49+0000
Had wonderful experience 5d4n in bandung with flexible itenenary. Thanks to andratour and ofcoz to our driver acong... (handsome driver -bicaranyaπŸ˜‚πŸ˜‚) for transportation service.. Insya-Allah, will recommend to others.. Thumbs up πŸ‘πŸ‘read more
Fazris Pius
Fazris Pius
2019-09-29T13:07:57+0000
Package value for money and the most important is the service was excellence... I will highly recommend to my family... and friends to take this service when visit bandung Thanks to our guide dony for the great service ... KUDOS!!read more
Siti Norziana
Siti Norziana
2019-09-27T11:58:22+0000
Kenangan terindah semasa di Bandung. Services tip top dari Pak Lutfi, tepati masa, peramah, sopan dan paling penting... pandai ambil kan gambar siap buat kan video😍. Untuk yang tercari2 services terbaik boleh gunakan service dr andratour ni, nak shopping pun tak perlu risau team andratour ni sangat membantu, terima kasih team andratour angga, Pak Lutfi Dan Bayan. Kalau ada rezeki ke sana, pasti akan gunakan services ni lg, sangat berpuashati ⭐⭐⭐⭐⭐read more
Nornasha Sabli
Nornasha Sabli
2019-09-25T10:40:11+0000
balik dari bandung,sudah rindu mau ke sana lagi..pakej andra tour sgt terbaik..mas rijal juga mmg terbaik..x jemu mnjwb... soalan dari kami..ramah lgi walau pun ngak enak badan ktika itu..terbaik...read more
Arsyad Rosli
Arsyad Rosli
2019-09-24T12:22:43+0000
kalau ke Bandung pilihlah pakej dari andratour harus request rizky layanan nye bagus sekali.orangnye gantang bangat
Nur Azney Sheryna
Nur Azney Sheryna
2019-09-24T07:27:07+0000
very recomended untuk siapa yang nk ke bandung , anda kena request rizky untuk pecutian anda di bandung ☺️ kerana rizky... boleh bekerja lebih masa boleh bawak kita kemana saja kita nak pegi 🌸 pecutian kita lebih bermakna kalau dapat tour guide yang satu kepala macam rizky πŸ₯³read more
Muhammad Hidayat
Muhammad Hidayat
2019-09-23T17:40:01+0000
Pengalaman terbaik di bandung. Dapat pulak guide terbaik nama nye rizkiy.. habis dilayan kita ni .. pendek kata kita... niat saja dia boleh layan kan. Senang berunding.. layanan five class layanan diraja anda semua pasti akan rasa.. ingat andra tour ingat rizkiy.. anda dijamin puas hati.. #btw last day harini sedih gaiss . Tapi pengalaman yang berbaloi #pakej murah andra tour #guide pilihan (RIZKIY)πŸ‘πŸ‘πŸ‘read more
Nuur Eyra
Nuur Eyra
2019-09-22T13:12:03+0000
Baru semalam balik dari jakarta ke sabah .. supir mas rijal memang terbaikkkkkkkkkkk , next time pasti dtg lg ...😍πŸ₯°πŸ™
Siti Norazlin Lynn
Siti Norazlin Lynn
2019-09-22T02:21:02+0000
We just came back from Bandung and stayed 5D4N and had transportation arrangement with Andratour.Its was great as the... vehicle is clean,big and spacious and no upfront fees is needed.A great experience esp with our driver Acong,a soft spoken and polite man. Definitely will recommend my friends to use them.Thank again Andratour and Acong.read more
Baharom Selamat
Baharom Selamat
2019-09-15T16:33:13+0000
saya bg first class atas layanan terbaik n 5bintang utk supir taufik....dri andratour,.
Fatinuratekha Zailani
Fatinuratekha Zailani
2019-09-15T02:53:34+0000
Hi! Highly recommend! Good job our tour guide achong πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»Always on time. Senang berkomunikasi dan bawa kami kemana2... aja kami pohon.Terima kasih.read more
Sugiman Sukri
Sugiman Sukri
2019-09-14T16:53:17+0000
Reliable and trustworthy person.
Robiatul Husna
Robiatul Husna
2019-09-13T05:50:17+0000
pakej terbaik percutian ke bandung πŸ˜‰..thank you team pak andra, acong dan aepul untuk kerjasama sepanjang... disana..highly recomended kepada sapa sapa yang nak ke bandung..will repeat for sure 😍read more
Munirah Mahmud
Munirah Mahmud
2019-09-11T05:14:57+0000
5 hari 4 malam di bandung. service terbaik. terima kasih Rijal & Andra tour ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mohd Aminuddin
Mohd Aminuddin
2019-09-10T14:55:26+0000
Servis terbaikk bersama supir rizki. Semua nya aman. Mantap !
Nik Najmi
Nik Najmi
2019-09-10T14:54:03+0000
Terbaik rizky dari andatourπŸ‘πŸ‘ great hospitalityπŸ‘Œ saya bagi 5/5 bintang⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Razlin Rafi
Razlin Rafi
2019-09-10T14:53:39+0000
Rizky terbaikk. Sy kasi 5/5 bintang ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Sippp !
Saiy Slalu
Saiy Slalu
2019-09-09T04:30:58+0000
perkhidmatan Supir yang sangat professional, harga berpatutan Dan memahami kehendak pelanggan. very recommended to all... yg nak gunakan khidmat mereka. Tahniah pak Angga, pak agam Dan team yg lainnya..read more
Hibatullah Lampard
Hibatullah Lampard
2019-09-09T03:46:08+0000
sangat bgus service nya...layanan yg sgt memuas kn...mobil ok,supir ok bgtsss....sangggup melayani kami kemana aja..n... bisa plan tour yg terbaik utk kmi,wlo terkadang kami slalu ngaur jln..πŸ˜‚terima ksh kpd supir pak Agam...nice person in the world.. semoga kita bisa ketemu lg dilain waktu...salam sahabat serumpun..jgn sedih wlo indonesia kalah dgn Malaysia...fight at the next game..πŸ˜†πŸ˜†read more
Azmil Hakim
Azmil Hakim
2019-09-08T16:53:50+0000
Servis terbaik dari Pak Agam. Tempat makan yang dibawa mantul mantul belaka. Sampai pukul 10 malam pun boleh layan... lagi. Bantuan dari Pak Bayan di Pasar Baru juga sangat membantu. Sangat recommended!read more
Hidayah Samsudin
Hidayah Samsudin
2019-09-07T13:58:59+0000
High recommended.. Sangat berpuas hati dgn layanan supir iki yg sgt friendly..InsyaAllah moga ketemu lg ..
Al Fix
Al Fix
2019-09-07T10:17:39+0000
We had Pak Lutfi for our recent trip to Bandung. He is very friendly and professional. He recommended great food and... sightseeing places. We left Bandung with a very memorable experience. Thank you!read more
Nik Muhammad Fareez
Nik Muhammad Fareez
2019-09-06T10:17:46+0000
Terbaik. Senang berurusan. Kita yang decide nak kemana2 dan boleh juga follow cdgn supir. En. Taufik bagus. Rekemen... 100%.read more
Azmi Bin Abdullah Sani
Azmi Bin Abdullah Sani
2019-09-05T04:42:15+0000
Many thanks to our driver Boby, He were very helpful person and always jokes around makes our trip happening. He knows... a lot of good place for us to visit. Definitely will recommend Andratour to my friends who wanna visit Bandung. Cheers!read more
Nor Hasheema
Nor Hasheema
2019-09-05T00:42:19+0000
Excellent service⭐⭐⭐⭐⭐Very recommended πŸ‘πŸ‘Thank you Supir Pak Rizal for your service ☺️
Rahayu Yusof
Rahayu Yusof
2019-09-03T05:57:53+0000
we took package with transportation and hotel for 4day 3nights. it was a great hospitality. everything was good. our... supir rizal was very helpful and recommend good places for eating and shopping. we managed to complete this trip within budget and full of excitement.definitely will use andra tour services in the future. highly recommended.read more
Nur Amalina
Nur Amalina
2019-08-28T07:39:19+0000
Alhamdulillah percutian ke Bandung melalui Pakej Supir Murah Bandung sangat bermakna dengan bantuan supir Pak Andri... yang sporting dan memberikan servis 5 bintang kpd kami sekeluarga..πŸ‘πŸ‘πŸ‘read more
Nurul Jannah Abd Hamid
Nurul Jannah Abd Hamid
2019-08-21T01:50:36+0000
pelayanan yang bagus tour guide juga ramah dan harga murah.....thanks to acong ,irman and chandraπŸ‘πŸ‘
Filzah Lee
Filzah Lee
2019-08-18T04:39:53+0000
Many thanks to our driver En rizky. Very friendly and nice person. Mintak saja mahu pergi mana, dia akan bawa. πŸ˜‚ Very... recommended. Thankyou Rizky πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½read more
Sheena Lo
Sheena Lo
2019-08-15T10:25:47+0000
Excellent service and tour by our cheerful guide Bro Rizky @Andratour. Thank you so much. Strongly recommended.. Kami... pasti akan datang lagi.. tungguπŸ€—read more
Suri Adhwa
Suri Adhwa
2019-08-09T15:26:47+0000
Highly recommended for drivers name Mr.Rizal n Mr.Rizky from Andratour Pakej Supir Murah Bandung. Good service and very... friendly. Good explanation and a lot of info we have about Bandung. Thank you once again n until we meet again..read more
Muhd Shafiran
Muhd Shafiran
2019-08-09T07:33:27+0000
Our 5 days 4 nights Bandung Trip here is amazing. The attraction places, delicious food, and the accommodation that... they recommended are SUPERB! We would definitely come back next time with our family and will probably use the same services provided by Pakej Supir Murah Bandung! Supir Agam has been the best Supir for this trip. He is polite, helpful, funny guy and never fails to bring us to the best makan places. For those who are interested, i would strongly recommend Supir Agam as your DRIVER! Thank you for everything!!read more
Fatmawati Tajudin
Fatmawati Tajudin
2019-08-07T04:46:48+0000
Travel date 4/8-6/8/19: Excellent service by Andratour Bandung. 3d2n charge about RM350. Supir - Mr Acong & shopping... guide Mr Bayan were so courteous & helpful. As lady travellers, we feel safe knowing that the supir and the company are very reliable. If you have no itinerary yet, no worries because Supir will suggest you where to go depend on your interest. We will definitely book Andratour again. Well done, Andratour ! Highly recommended! 😊read more
Hartinie Hashim
Hartinie Hashim
2019-08-06T02:57:00+0000
Many thanks to our guide Rizky. Very helpfull, fun and gantengg πŸ˜‚. Always trying his best to fulfill our request.... Highly recommend. Semoga ketemu lg.read more
Hariyana Tahir
Hariyana Tahir
2019-08-05T05:58:57+0000
Service AndraTour dari hari pertama hingga ke last day di Bandung mantap πŸ‘πŸ» terima kasih kepada Pak Rijal yang suda... bawah putar2 keling bandung terima kasih juga Pak Bayan orangnya peramah dan Pak Opik .. Jangan lupa singgh ke bandung guna service mereka. #SABAH #JAKARTA #BANDUNGTiptop service 5 start...read more
Adierra Syuhadah
Adierra Syuhadah
2019-08-05T05:53:20+0000
Excellent service by andara tour. Terima kasih Pak Opik, Pak Rizal & Pak Bayan. Pak Rizal the best! Orangnya baik... sekali. Pak Bayan juga baik sekali layan karenah kita mau shopping. Terima kasih byk2. Memang recommended!read more
Amylia Rosli
Amylia Rosli
2019-08-03T04:56:03+0000
Excellent service by Andratour. Many thanks to our guide Rizal. Very helpfull, nice and polite. Always trying his best... to fulfill our request. Highly recommend πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌread more
Najzuwa Abdullah
Najzuwa Abdullah
2019-07-29T05:59:00+0000
Many thanks for our guide, the cheerful mas ganteng Rizky for his great service trying the best for accommodate our... schedule here. Superb recommended service by Andratour chuolls should try. 😊✈️read more
Fatin Wanny
Fatin Wanny
2019-07-28T12:48:26+0000
Drivernya lagi ganteng & kelako . Recommended dari hakak gadis malaysia πŸ₯°
Anis Nabilah Mansor
Anis Nabilah Mansor
2019-07-22T06:46:02+0000
Terima kasih andratour untuk service yg sngt2 bagus. Supir yg sangat membantu dan sporting. Terima kasih kepada supir... kami (rizky) kerana sabar melayan akak2 dari malaysia. InsyaAllah next trip pon sy tak teragak2 untuk ambik pakej supir dengan andratour lagi😍😍read more
Ida Suhana Kamaruddin
Ida Suhana Kamaruddin
2019-07-22T01:12:39+0000
5 🌟 Very recommended. Thank you Rizky for the great service and fulfill all our request. Very cheerful and efficient.... We are fully satisfied with the service.Definitely will return to Bandung with Andratours again.read more
Nurul Amira
Nurul Amira
2019-07-21T13:55:58+0000
Terima kasih Andratour for your excellent service in Bandung. I am a satisfied customer and sesiapa nak liburan dan... melancong ke Bandung, boleh ambil pakej mereka ya. Confirm puas hati! Highly recommended supir and wish you all the best. πŸ‘πŸ‘read more
Nur Anis Amanina
Nur Anis Amanina
2019-07-21T11:45:18+0000
5 hari di Jakarta & Bandung sangat memuaskan hati dengan servis Andratours. Serius, layanan yang diberikan sangat... bagus. Supir-supir yang ganteng dan friendly sentiasa berikan servis yang terbaik. Very recommended untuk sesiapa yang ingin bercuti di Indonesia. Thank you Andratours.read more
Encik H. Fauzan
Encik H. Fauzan
2019-07-19T00:50:17+0000
Super rekomendasi servis sangat keren dari team Andratour πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» tq juga sama rizky, best driver πŸ˜…
Ibrahim Ja'affar
Ibrahim Ja'affar
2019-07-18T21:03:05+0000
Excellent service by Andratour. Definitely highly recommended if you are going on holiday in Bandung πŸ‡²πŸ‡¨Many thanks to... our guide, Pak Igol and Rizki for their great services & trying their absolute best to accommodate and recommend places to go for me and my family. Memang akan repeat dengan Andratour kalau datang lagi πŸ‘πŸΎπŸ‘πŸΎread more
Firdaus Rahman
Firdaus Rahman
2019-07-05T06:23:53+0000
highly recommended, especially pak supir Agam..the bestπŸ‘
Elise Lai
Elise Lai
2019-07-05T06:13:31+0000
Highly recomended. Good service, always patient and polite by our tour guide Encik Lutfi
Hafiz Adruce
Hafiz Adruce
2019-06-25T09:30:05+0000
good service, good price by our guide Rizal.recommended.always on time.
Mohd Fahmi
Mohd Fahmi
2019-06-17T05:51:32+0000
servis terbaikmudah urusangood jobmas agam
Agam Suryana
Agam Suryana
2019-05-31T17:31:54+0000
best girerr,hidmatan andra tour siapa na pegi bandung boleh gunaaa
Alex Izz
Alex Izz
2019-05-14T00:34:01+0000
very good service.. 5 star
ZaRina JOhari
ZaRina JOhari
2019-05-05T10:17:56+0000
Terima Kasih Pak Rijal Dari Antra Tour Tolong kami Berdua nak kemana2..... Supir Pun Peramah & sampai Mlm pun Layan... lagi Kerenah Kami πŸ˜†... Memang terbaik services Antra tour ni. Lain kali repeat lagi.. πŸ’ƒ#Antratour#bandung#YukBalikMalaysiaread more
Alfiq Abd Aziz
Alfiq Abd Aziz
2019-04-28T13:27:55+0000
Cheapest and great service by Pak Lutfi πŸ™πŸ»
Zuridah Dzulkifli
Zuridah Dzulkifli
2019-04-27T07:19:40+0000
Thumbs up πŸ‘πŸ‘Great job Andratour. I would highly recommend Pakej Supir Murah Bandung. Thanks Pak Lutfi for entertaining... to our request.read more
Syahmi Mohamad Zulkeply
Syahmi Mohamad Zulkeply
2019-04-26T04:46:54+0000
Terima kasih AndraTour.. servis mantap.. supir Pak rizal memang terbaik.. Insyaallah akan datang lagi.. Next trip... Jakarta to bandungread more
Mohamad Shahrin
Mohamad Shahrin
2019-04-25T09:39:03+0000
layanan yg bagus, kenderaan yg selesa dan harga yang berpatutan
IZ Khairani
IZ Khairani
2019-04-22T04:42:27+0000
Highly recommendedExcellent service by Andratour. Many thanks for our guide, Rizal for his great service & trying his... best to accommodate our schedule into 4 awesome days.Definitely will return to bandung with Andratour again.read more
Septa Derijal
Septa Derijal
2019-04-16T13:22:23+0000
the best agent in bandung🌟🌟🌟🌟🌟
Fadzlan Muhammad
Fadzlan Muhammad
2019-04-16T11:38:10+0000
Terima kasih untuk service yang awesome & we enjoy our time di Bandung.. Trima kasih Rizal & Andra Tour Bandung... πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ».. Definitely akan repeat guna service kalian jika mahu ke Bandung lagi... Our tourguide Rizal, banyak membantu kami.. Tempat makan yang dibawa juga semua sedapp dan berpatutan🀀🀀🀀... Andra Tour terbaik... 🌟🌟🌟🌟🌟read more
Mohd Syauqi
Mohd Syauqi
2019-04-04T13:38:22+0000
Excellent service by Andratour. highly recommended. Many thanks for our guide, Rizal for his great service & trying his... best to accommodate our schedule into 4 awesome days.Definitely will return to bandung with Andratour again.read more
Sam Zahra
Sam Zahra
2019-04-03T01:16:45+0000
#pakejbagus#homestayterbaik#supirterbaik
Siti Rafina Rahim
Siti Rafina Rahim
2019-04-01T04:56:10+0000
Excellent quality of service. Many thanks to Pak Lutfi who did an excellent job as our driver and tour guide. He asked... and listened to our preferences, and arranged an itinerary to meet our needs. He made our trip very easy and enjoyable. Best choices of local attractions, food and shopping experiences. We really loved it all. Even our personal shopper at Pasar Baru was very helpful. We had a wonderful vacation and highly recommend this company.read more
Fazlina Rafani
Fazlina Rafani
2019-03-30T10:05:22+0000
servis yang sangat baik..senang dan cepat berurusan..kami dapat supir pak Igol sangat menepati masa..teruskan... perkhidmatan yg terbaik..very recommendedπŸ‘read more
Mahirah Aidi
Mahirah Aidi
2019-03-28T14:48:54+0000
Sangat mudah berurusan. Akan bawa kita ke mana kita mau pergi. Kereta bersih selesa. Andra the best supir πŸ‘πŸ»
Fieyna Wafie
Fieyna Wafie
2019-03-28T11:35:32+0000
good service.. serius klu pg lg.. akn repeat org y samaπŸ‘πŸ‘πŸ‘kakak sama abang mahu ucapkn trm ksh banyak2 sama... Andrarentour..service yang tiptopπŸ‘πŸ‘supir y bagus kait Mas Heri..Tq so much & really appriciate your service.. Very punctual..thanks a lot & good job...πŸ‘πŸ‘supir terbaik.. tq Mas Heri..tq jg pd Mas Bayan..tour guide waktu shopping di area Pasar Baru.. tunjukkn kedai2 hrga y πŸ‘tq Andrarentour#highlyrecomendedread more
Mohd Tarmizi Alias
Mohd Tarmizi Alias
2019-03-27T16:00:49+0000
Service yang sgt memuaskan diberikan kepada kami. Terima kasih pada Andra Rentour terutama kepada supir Pak Loetfi atas... layanan yg sgt mesra & sgt terbaik. Sgt punctual, membantu & mesra melayan kami terutama anak2 kami. Terima kasih Andra Rentour & Pak Loetfiread more
Irwan Wan Jawe
Irwan Wan Jawe
2019-03-22T13:40:28+0000
terima kasih Andra tour agency, layanan yg bagus sekali,terutama supir rizal memang terbaik 17mac~ 19mac19
Amira Azam
Amira Azam
2019-03-20T11:01:32+0000
Good Service...Supir Mas Rizal yg sgt baik & Sporting...high recommend πŸ‘
Sharifah Misiran
Sharifah Misiran
2019-03-17T15:35:34+0000
Servis sangat bagus dan supir (acong) selalu menepati masa..acong boleh bertolak ansur & understanding when travel with... kids. Jadual perjalanan boleh diubah ikut kesesuaian customerread more
Nurulhuda Roslen
Nurulhuda Roslen
2019-03-17T08:36:29+0000
Good service with very polite and punctual driver (pak lutfi). Affordable and reasonable price. RecommendedπŸ‘πŸ». Car also... neat and cleanπŸ‘πŸ». 5⭐️.read more
Fiena Rashid
Fiena Rashid
2019-03-12T16:40:28+0000
terima kasih Andra Tour Bandung dan supir kami di bandung Pak Loetfi. service yg sgt2 terbaik dan memuaskan. Pak Loetfi... yg sgt baik, peramah dan serba tahu ttg bandung memudahkan percutian kami di sana. percutian di bandung bersama pakej supir Andra Tour benar2 memberikan kami memori terindah. Terima kasih Andra tour dan Pak Loetfi. Anda membuatkan kami sentiasa merindui Bandung, Indonesia 😘😘❀️read more
Fara Dila
Fara Dila
2019-03-06T06:01:47+0000
Sangat recommended!! Pekerja2 semua baik belaka. Thank you Deni, Jejang , Bayan. πŸ˜€
Qaseh Athikah
Qaseh Athikah
2019-03-03T03:52:14+0000
Supir bagus,layanan juga bagus...
Siti Rohani Bakhtiar
Siti Rohani Bakhtiar
2019-02-28T06:28:34+0000
Pak supir yang TERBAIK!Mas Andri,Pak Supir yang segak bergaya dari Andratour telah memudahkan percutian ini dari... segala segi! Rezeki kami!Layanan first class itu buatkan percutian keluarga kami sungguh bermakna!Thank you mas!Thank you Andratour!read more
Mohd Ghadzali
Mohd Ghadzali
2019-02-27T08:06:23+0000
Terima kasih buat Andra Tour and our great tour guide Mas Andri untuk servis & arrangementnya. Sangat berpuas hati dari... semua aspek. InsyaAllah akan kembali dan semestinya memilih Andra Tour & Mas Andri sebagai tour guide kami. Kenapa Andra Tour?1. Punctual2. Sangat bagus arrangement masa dan servicenya. Di beri nasihat tentang mana murah and apa aktivitinya. Buat senang urusan kami semua. 3. Child friendly4. Boleh susun atur aktiviti mengikut kesesuaian masa and sangat fleksibelIn overall, 5 stars. 🀘🏻read more
Qamar Fairuz
Qamar Fairuz
2019-02-01T16:43:01+0000
Best servis ketika dibandung, layanan terbaikπŸ‘πŸ‘πŸ‘ sangat recommeded..insyaAllah akan guna lagi servis dari Andra Tour... jika ke bandung pada masa akan datang...read more
Ir Walo
Ir Walo
2019-01-24T13:23:16+0000
Salam..terima kasih pak Angga n Rijal untuk servisnya.. ⭐⭐⭐⭐⭐ supir nya..Insha Allah ada rezeki kami kesana... lagi..#andratourexpertyourjourney#wisatabandungπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘read more
Noraslina Jumari
Noraslina Jumari
2019-01-18T14:45:40+0000
very experience driver, understand our needs according to the time frame. strongly recommended. πŸ’™
Amila Daud AO
Amila Daud AO
2018-12-30T10:55:48+0000
alhamdulilah dengan ada pakej supir memudahkan urusan saya di bandung. terbaik pak angga dan pak lutfi.. 5 star saya... bagiread more
Zam Givenchy Giabiconi
Zam Givenchy Giabiconi
2018-12-23T11:24:54+0000
Layanan terbaik..klu datang kmi dtg lagi..sy mau rijal jd supirnya..πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
SyazaZaheera Salleh
SyazaZaheera Salleh
2018-12-21T12:00:22+0000
supir sangat peramah... cekap... punctual...suka bawa makan di tempat yang sedap sedap.
Muhammad Fahmi Reza
Muhammad Fahmi Reza
2018-12-17T03:36:49+0000
Servicenya sgt2 friendly mudah membantu dan sgt2 bagus... bg yg mengunakan khidmat andra tour sy sgt2 recommended...... manage timenya ok bwa mkn d tmpat yg superb dan supirnya rizal friendly humble n humor orgnya.. dari segi hrganya murah pengalamanya x trnilai hrganya... semoga trus maju andra... sy bg ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️read more
Mohd Azrol
Mohd Azrol
2018-12-14T04:10:50+0000
Terima kasih banyak kepada bapaknya Lutfi kerana menglayan keluarga kami semasa berada Di bandung selama 4h3m servis... sangat baik sekali..InsyaAllah klu ade rezeki kita berjumpa lagi ya pak Lutfi servis 5 ⭐️ ⭐️ ⭐️⭐️⭐️..read more
Mazie Yusoff
Mazie Yusoff
2018-12-14T02:20:48+0000
Saya baru balik dari Bandung membawa keluarga sahabat saya bercuti 4 hari disana @ 10 - 13/12/18. Pak Lutfi menjadi... supir/guide kami. Satu program dan servis/layanan yg sangat bagus & mesra. Makanan yg disediakan enak-enak semuanya. Tetamu saya sangat berpuas hati. Sukses pd Andra Tours!! πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘Drp: Mazie, KLread more
Aslin Rahmad
Aslin Rahmad
2018-12-04T06:43:58+0000
Alhamdullilah service yang sangat tip top.. Saya Dan keluarga seramai 5 orang sangat sangat berpuas hati dengan service... yang diberikan.. Supir Aziz sangat tinggi budi bahasanya. Saya akan recommend buat teman Dan saudara mara di Singapore.. Terimakasih juga buat Pak Angga.. moga sukses terus.. πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘read more
Zarm Ahmad
Zarm Ahmad
2018-11-18T03:01:08+0000
Thanks for the superb service by our supir brother Igol.Very warmest, polite, sincere, friendly, helpful guy &... etc.Service everything tip top from vehicle, journey, destination, driving skill very comfortable for our big family (15pax).Thanks also to Pak Angga.Keep it up for the excellent service.Till we met again.Strongly recommended.5 star rated.read more
k'Long Ryn Na
k'Long Ryn Na
2018-11-16T11:05:52+0000
servis tiptop.. cukup memuaskan n terbaik#supirmalin
Dewi Malina Aldin
Dewi Malina Aldin
2018-11-15T03:30:41+0000
SUPERB πŸ‘πŸ‘πŸ‘ thanks Rangga for your help.such a polite & really manners person. we really enjoy our trip . Thanks to pak... andra for your fast response & good service. i would like to recommend to all of you here to hire Andra as your tour guide in bandung. ⭐⭐⭐⭐⭐read more
Adilla Norsyafudin
Adilla Norsyafudin
2018-11-12T17:50:06+0000
Excellent service tour from Andra Tour Bandung.Tour from 09Nov till 12 Nov 2018. Fast reply from Andra. Our supir Pak... Angga , a very soft spoken, polite, and helpful person.All recommendation were definitely the best 10🌟for Pak Angga .We even have shopping guide at Pasar Baru..Thankyou Roonie for carrying our heavy shopping beg πŸ’ͺ🏻, a very cheerful and responsible person. My family and I are fully satisfied with the service from this team. May success be with all of you, always.. Very recommended ! No regrets. Thank you for giving us a great and memorable days at Bandung.Big THANKYOU✨TerimaKasih@andratour_bandungread more
Ain Noh
Ain Noh
2018-11-12T12:27:41+0000
Excellent services. Im really satisfied. Will repeat this sooner🌟🌟🌟🌟🌟
Norhamizah Mohd Shabirin
Norhamizah Mohd Shabirin
2018-11-11T11:14:53+0000
Pakej dari AndraTour serius terbaik. Bermula dari dijemput di stesen kereta api Bandung sampai hari terakhir di hantar... semula ke stesen kereta api. (7-9 Nov 2018)Servis supir Pak Luthfi Sulaeman terbaik giler. Peramah, sopan, baik, periang paling penting pandai ambil gambar kitorang..hehe..kitorang bagi 10 bintang untuk Pak Luthfi.Pakej ni serius kalau tengok mewah dengan hotel cantik, kereta besar dan berjalan sepanjang hari dah macam pakej harga ribu riban tapi ni pakej terlajak murah. Sangat-sangat direkemenkan kepada siapa yang nak datang Bandung. Serius cakap memang puas hati sepanjang di Bandung and must repeat again..Terima kasih Pak Angga, Pak Luthfi, Pak Taufik dan Bang Bayan. Moga Andra Tour terus sukses ya..read more
Saidatul Raihanah
Saidatul Raihanah
2018-11-10T00:13:44+0000
Good service from pak Taufik.He is punctual, polite and has a lot of knowledge about Bandung.. Entertained us... patiently and recommended to us, interesting rumah makan.. kenderaan nya pon sgt selesa & bersih. Di pasar baru, shopping guide provided.. pak rony assisted us a lot in helping us to bring our stuffs, recommended best shop, and share some tips while we were in pasar baru.We managed to explore bandung north, south, east, west in 5 days!🌟🌟🌟🌟🌟for the great servis!read more
Rozalwan Zakaria
Rozalwan Zakaria
2018-11-07T05:23:57+0000
perkhidmatan yg terbaik dari pakej supir Pak Andra. Sangat berpuas hati dan terima kasih banyak2.
Abang Amirul
Abang Amirul
2018-11-04T14:24:25+0000
Excellent service. Friendly, respectful and happy going Supir. Recommended ⭐⭐⭐⭐⭐
FaiRuz Jusoh
FaiRuz Jusoh
2018-11-04T09:02:18+0000
Excellent, professional and worth full service.
Mahirah Manan
Mahirah Manan
2018-11-02T11:01:43+0000
Nice trip and highly recommended..really enjoyable our trip from 27-30 oct with awesome supir Pak Igol
Idham Khalid
Idham Khalid
2018-10-25T08:30:18+0000
Thanks to andra tour, all the itinerary has going very well and successful, for our tour guide , teten , he did his job... very well, and ganteng πŸ’ͺ🏻,5 starsread more
Rosmawati Mohamad
Rosmawati Mohamad
2018-10-24T02:27:47+0000
Excellent service from igol
Melati Nordin
Melati Nordin
2018-10-19T10:08:56+0000
Enjoyable and worth package.
Amiera Azmi
Amiera Azmi
2018-10-18T00:29:25+0000
Servis terbaik yg sy terima. Travel guide Pak Deni sgt bagus. Tidak berkira masa dan peramah. Sure will repeat n... recommend to other!read more
Anna Shabrina
Anna Shabrina
2018-10-10T11:51:08+0000
best transport in bandung, highly recomended
Zamri Subhi
Zamri Subhi
2018-10-09T06:59:49+0000
5 BintangAlhamdulillah!! Saya Zamri.. mewakili kumpulan grp medang dri meru klang selangor.. sangat gembira dan... bersyukur.. kerana perjalanan kami dibandung yang mendapat perhidmatan pak Angga bersama pemandunya Pak Dedek... amat sukses sekali... amat berkerja sama dan suka senyummm...dan juga yang paling penting sekali pakajnya amat berpatutan... Sekian Terima Kasih Banyak dari Kami... #pakajmurahbandungread more
Ana Farhana
Ana Farhana
2018-10-06T15:16:35+0000
very recommended.. good services
Tan Wei Hong
Tan Wei Hong
2018-10-05T11:14:16+0000
Very good service from them and very reasonable price. Our driver Pak Taufik is very puncture, polite, kind and... helpful. Highly recommended.read more
Nurmajidah Abdul Majid
Nurmajidah Abdul Majid
2018-10-05T03:08:56+0000
Excellent service by Mas Igol during our Jakarta-Bogor-Bandung trip..thank you so much and keep the awesome work!
Suhendar Keken
Suhendar Keken
2018-10-04T02:40:06+0000
praboooss bila butuh supir pribadi untuk liwayah Bandung saya siap
Mohammad Azali
Mohammad Azali
2018-09-29T07:45:23+0000
EXCELLENT service from Pak Selamat...cegginiπŸ‘πŸ‘πŸ‘....
Yanos Lolly
Yanos Lolly
2018-09-28T07:25:21+0000
Alhamdulillah sudah sampai malaysia.. Terima kasih pak opik dan bayan sudah bwak saya jalan2 selama 4 hari ni.. Layanan... yang sangat bagus..πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘insyllah akan ke sana lagi😍😍😍read more
Nor Edayu HusEin
Nor Edayu HusEin
2018-09-25T09:36:14+0000
High recommended and five star services with reasonable price. πŸ‘πŸ»Supir by pak malin (andratour)⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Adibah Razali
Adibah Razali
2018-09-02T07:06:30+0000
Terima kasih atas servis supir yg sgt bagus. Supir saya bernama Teten.. Dia sangat punctual dan jujur. saya pernah... hilang dompet dan saya sedar setelah sampai ke bilik hotel. Saya terus call teten untuk carikan dompet saya. Alhamdulillah dompet dijumpai dalam kereta teten. Tapi teten terpaksa pusing semula walaupun dia sudah jauh dari hotel saya untuk pulangkan dompet saya tu. Sangat bersyukur dapat supir yang jujur. Terima kasih.Kalau kami pergi bandung lagi, pasti akan guna khidmat andratour lagi. Sangat recommended.read more
Abd Ghaffar Mat Yasin
Abd Ghaffar Mat Yasin
2018-08-31T06:47:35+0000
Sangat berpuas hati dengan perkhidmatan yang disediakan. Terima kasih pak Taufik. Harga yang berpatutan dan servis... terbaik. Gunakanlah perkhidmatan pak Andraread more
Siti Fatimah Ahmad Supri
Siti Fatimah Ahmad Supri
2018-08-31T05:50:18+0000
Best service I’ve had with pak Andre.. Thank a lot and good job! I would definetely come and hire this service again.
Anissa Caira
Anissa Caira
2018-08-26T05:20:57+0000
Terima kasih untuk perkhidmatan yang terbaik ..supir yang baik hati.. Tenten tq...moga terus berjaya ya tenten.. ...... Ada rezeki kami datang lagi ke bandung.... Trip 18 ogos -21 ogos 2018...read more
Putri Sekarwangi Ariesta
Putri Sekarwangi Ariesta
2018-08-24T16:53:11+0000
Puas sangat service barbaloi.. driver andri very nice.... thank you andratour
Nurul Shuhadah AR
Nurul Shuhadah AR
2018-08-23T11:10:38+0000
Servis supir yang terbaik..tq to andra tour dan Angga. Terutamanya Igol yang menjadi supir kami sepanjang berada di... Bandung 19 Ogos 2018- 23 Ogos 2018. Layanan yang diberikan memang terbaik dan tidak mengecewakan. Harga juga berpatutan. Ada rezeki ketemu lagi Igol dan Angga.read more
Fiena Syafina
Fiena Syafina
2018-08-14T02:19:09+0000
Perkhidmatan supir terbaik..terima kasih kerana memberi perkhidmatan yang terbaik kepada kami semua sepanjang berada di... Bandung 8 - 11 Ogos 2018..read more
Janet Tan
Janet Tan
2016-06-22T12:05:05+0000
Ridhoy Kusprabowo
Ridhoy Kusprabowo
2018-07-22T13:37:48+0000
Satisfied with this travel... good pricing excellent service , good driver ( malin) recommended
Bee FlowBuzzer
Bee FlowBuzzer
2018-07-22T06:28:08+0000
Makasih byk2..kami selamat smpai di Malaysia(Penang) dgn bhgia membawa balik kenangan manis dan terbaik dari Bandung... pada April lalu.Servis dan hrga emangnya terbaik.5 Bintang utk Tuan Andra dan supirnya Teten yg sgt baik hati dan berbudi bahasa.kami sgt puas hati.jika ada kelapangan lagi kami akan kesana menggunakan servis ini dan rekemenkan kepada kawan2 kami.Maaf lewat bagi review.read more
Hannah Adel
Hannah Adel
2018-07-20T10:38:29+0000
Received good service from our supir, Mas Andri. He tried to fit our itinerary in such a small time frame, but we ended... up enjoying ourselves, plus he was very patient adjusting our journey for our last minute requests. Also quick reply to my whatsapp is appreciated. Thank you!read more
Dimas Fiancheto
Dimas Fiancheto
2018-07-17T08:02:39+0000
Very nice service, good and clean car, geat conversation with the driver and very know about the navigation. Recommend... to choose this for your business or holiday while in Bandung!read more
Febriansyah Adam
Febriansyah Adam
2018-07-17T08:01:07+0000
The best service with comfortable car and expert driver
Wilma Ujin
Wilma Ujin
2018-07-14T01:03:20+0000
Supir yang sangat membantu dan sentiasa on time. Tq Deni.. Semoga ketemu lagi nanti. Trip 07 Julai - 13 Julai 2018
Nurzaini Razali
Nurzaini Razali
2018-07-04T09:48:23+0000
Pakej supir + hotel yg kami amik mmg terbaik.. supir pak Slamet sgt mesra.
Norshidah Mohd Mastura
Norshidah Mohd Mastura
2018-07-02T23:01:03+0000
just coming back from Bandung. Fast reply from Angga. Their service are simply awsome and our 'supir' Pak Taufiq are... very good person, very helpful and friendly. He knows everything the wisata place in Bandung. Highly recomended.read more
Micel Ginnea
Micel Ginnea
2018-06-08T10:37:11+0000
Excellent services from Andra Tour... A very good job to our supir.. Kang Teten Kasep.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ He is a very cheerful... person, kind, funny and very responsible. Hutur Nuhun kang kasep πŸ˜‚πŸ˜‚.. Highly recommended... Bye Bandung sampai jumpa lagi ya... ❀ from Malaysiaread more
Ainul Mardhiah Sebastian
Ainul Mardhiah Sebastian
2018-05-09T17:48:47+0000
Excellent service!! Friendly supir..very recommended to those need supir during their vacation in bandung..
Siti Nurwani
Siti Nurwani
2018-05-03T01:57:15+0000
Very recommended. Excellent service from their team. Our supir, Pak Taufik is very helpful and very polite. Husband and... I really like him. You'll be provided with personal shopper (in Pasar Baru) and even guided by the supir over there. Overall, very satisfied with their service. For the team, I wish you guys all the best. Keep up the good work!read more
Nurul Lulu
Nurul Lulu
2018-05-01T12:00:32+0000
Excellent service from Pak Loetfi and Pak Angga. All recommendations were definitely the best - be it shopping spots... and restaurants. We even have personal shopper when we shop at Pasar Baru (thank you Bayan for carrying our heavy shopping bags).Did I say Regata Hotel that recommended was awesome too? In short... our 3 days 2 nights shopping spree were simply amazing because of the arrangement made by these gentlemen.Big thank you!read more
Safidah Mahamad
Safidah Mahamad
2018-04-26T06:58:05+0000
Supir yg sangat2 sabar dengan kerenah kami satu family....bayang kan dgn budak2 yg banyak masalah...supir tetap... sabar...syabas kami ucapkan...tq Angga Tq Pak Taufik Tq Dedek...perkhidmatan anda sgt kami berpuashati...read more
Fadhirul Shahira
Fadhirul Shahira
2018-04-25T09:01:40+0000
Excellent service tour from Andra Tour Team. Tour from 18th April till 23rd April 2018. Fast reply from Angga. Our... supir Pak Taufik, a very soft spoken, polite, and helpful person. Our free shopping guide, Bayan, a very cheerful and responsible person. My family and I are fully satisfied with the service from this team. May success be with all of you, always.. Very recommended ! No regrets. Thank you for giving us a great and memorable days at Bandung.read more
Deni Lesmana
Deni Lesmana
2018-04-11T12:05:07+0000
Andri Sandriya
Andri Sandriya
2018-04-11T12:04:27+0000
Mohd Syaheezam Asyraq
Mohd Syaheezam Asyraq
2018-04-06T12:25:33+0000
Very good services. Polite and helpful driver and willing to share anything about Bandung.
Zetty Azura
Zetty Azura
2018-03-22T06:29:46+0000
Pencutian yg indah bersama keluarga..dgn hotel terbaik..layanan 5 bintang dr Pak Loetfi.Sgt berbaloi.Memang highly... recommended pd kwn2x.read more
Ummu Firas
Ummu Firas
2018-03-16T14:00:14+0000
Harganya murah berbanding yg lain, servisnya pak andra, pak supir Dede juga mobilnya bagus sekali! Very recommended to... all tourist! οΏ½οΏ½οΏ½read more
Hasma Ismail
Hasma Ismail
2018-03-16T13:01:59+0000
Superb murah, Tq Angga, Andri & Bayan.
Kirei Na
Kirei Na
2018-03-13T05:16:59+0000
Good Services in Bandung Tour Package
Muhammad Azaruddin
Muhammad Azaruddin
2018-03-04T11:55:00+0000
Excellent service. Value for money and highly recommended. Pak Deni seorang yang humble dan friendly. Terima kasih Pak... Angga dan Pak Deni atas layanan yang mesra dan baik sekali terhadap kami sekeluarga.read more
Nurmashitah Ahmad
Nurmashitah Ahmad
2018-02-27T10:57:49+0000
layanan yg mesra,bagus,baik n ramah supirnya..pusing se bandung sampai penat..ami kerumah hobbit n kg daun jg.sgt... seronok...5* perkhidmatan supir..akn disyorkn ke family n kwn2 utk perkhidmatan supir yg bagus n berbaloi murah...kredit to pak DENI n tq angga utk layanan baik kami di sana..TRiP 24-27 feb 2018read more
Faridzul Hafizi
Faridzul Hafizi
2018-02-01T16:38:51+0000
Terima Kasih atas layanan baik Supir Igol spnjang kami di Bandung. Memang terbaik, peramah dan sangat2 membantu ketika... kami disana, lebih2 lagi bagi orang yg 1st time datang ke Bandung. Harga yg berbaloi utk yg mncari servis Supir di Bandung dgn harga yg brpatutan/murah. Highly recommended for Supir Igol and Pakej Supir Murah Bandungread more
Alif Asraf
Alif Asraf
2018-01-30T08:11:45+0000
Wan Nurulain
Wan Nurulain
2018-01-28T02:18:34+0000
Pakej paling berbaloi dan murah di Bandung. Seharian perjalanan ke Kawah Putih dan lain-lain. Sejuk, selesa dan... itinerary yang flexible terutama bila berjalan dengan anak2 kecil. Supir kami baik dan pandai melayani anak2 kecil. Recommended to all Malaysian. To supir Ariff, your the best!read more
Maziah Muhamad
Maziah Muhamad
2018-01-16T08:21:28+0000
Superb service tour in bandung πŸ‘πŸ‘πŸ‘..tour on 11th until 13th January 2018 with good memory and so exciting.feel safe... with tour guide pak taufik.so helpful with soft spoken and tolerate person.Recommended tour services in Bandung.read more
Nur Syazwani
Nur Syazwani
2017-12-17T05:10:15+0000
Superb service...very nice and helpful person especially with children...I will come again here and will use this... service again...nice to meet you...Bandung is awesome!!...enjoy your trip guys....read more
Zahidi Mohamad Isa
Zahidi Mohamad Isa
2017-12-04T09:49:04+0000
Terima kasih Angga & Bayan..Supir & Guide Tour selama 4hari di Bandung tip top service..terbaikk..
Aza Azanov
Aza Azanov
2017-11-20T07:38:11+0000
baru pergi Nov 2017. Pakej komplit paling murah di pasaran. Kereta selesa. Supirnya kali ini Pak Taufik sangat-sangat... baik dan ikhlas orangnya. Sangat berbaloi. highly recommended.read more
Nuraisyah Rosli
Nuraisyah Rosli
2017-09-23T08:45:30+0000
Best service, highly recommended! Our driver’s name is Teten, very helpful and informative. Will definitely request for... him again next time πŸ‘πŸ»read more
Syakirah Ariffin
Syakirah Ariffin
2017-08-18T05:03:12+0000
Abu Hanzholah Ayatullah Razali
Abu Hanzholah Ayatullah Razali
2017-08-15T23:20:25+0000
It suits with the name 'murah' (cheap)..i've done a few surveys to other companies as well to find the cheap one and... this is the cheapest i guess..And of course,the supir provided (pak malin) was awesome..Overall, this one deserves 5/5 from me! οΏ½οΏ½οΏ½read more
Muhzamill Mohammed
Muhzamill Mohammed
2017-08-02T15:06:25+0000
Fajar Dwi Sulistyadireja
Fajar Dwi Sulistyadireja
2017-07-13T01:02:43+0000
Bobby Candi
Bobby Candi
2017-06-16T18:45:26+0000
I'll never forget about it. ....good service and familiar. ...
Hilmi Dzulkefli
Hilmi Dzulkefli
2017-05-27T15:00:37+0000
Ary Haryati Ishak
Ary Haryati Ishak
2017-05-16T10:28:38+0000
Hai ! ~ Secara jujurnya Ary sangat berpuas hati dengan Pakej Supir Murah Bandung sepanjang Ary di Bandung dari 12 Mei... 2017 - 15 Mei 2017 .. dan servis yang sangat sangat bagus dari Kiky .. airport to airport gitu ~Kiky baik .. penuh informasi , sentiasa memberi senyuman dan pandai berjenaka juga ..Terima Kasih banyak banyak Kiky kerana melayan kerenah Ary & keluarga .. Harap untuk kembali ke sana Terima Kasih juga untuk Angga & Bayan ( pro sangat kat Pasar Baru ) !read more
Aina Fatehah
Aina Fatehah
2017-05-12T23:07:59+0000
Sangat2 reccomend. Pakej murah gilaa okay. Dapat supir pak taufiq aka opick sangat soft spoken, tak berkira dan sangat... tolerate. Will come again n hire andratours.read more
Mohamad Faqih Mohamad Puzi
Mohamad Faqih Mohamad Puzi
2017-04-17T13:13:37+0000
Highly recommended!!!Cheap with no deposit, excellent service..Tq angga & my superb supir Igol
Faa Ean
Faa Ean
2017-04-12T02:52:55+0000
Terbaik. Service murah. Supir Pak Loetfi juga terbaik!
Ain Ghaz
Ain Ghaz
2017-02-27T10:23:48+0000
Highly recommended. Warm and friendly staff..very helpful and good services especially my supir andri..keep up the good... work οΏ½οΏ½read more
Nor Lizah
Nor Lizah
2016-12-07T09:54:49+0000
4 hari di Bandung( 2.12.2016-5.12.2016). perkhidmatan yang di berikan memang terbaik.Driver,pak Malim sangat bagus dan... mudah berurusan. Membawa semua tempat yang kami ingin pergi.. kawan2 yang ingin ke Bandung boleh ambil pakej supir murah Bandung ini. Highly recommended.I hope to see you again..read more
Aziera Yaacob
Aziera Yaacob
2016-11-14T14:41:11+0000
5star for pakej supir murah bandung..booking done with angga via whatsapp with no deposit n i got deni as my supir..so... kindhearted,polite n flexible supir as i was travelling with a baby..οΏ½ n thanx to Ali too who was soooo pro at pasar baru..he knows all about pasar baru..thanx again n i will recommend ur service to others.οΏ½οΏ½οΏ½read more
Suhaila Fakri
Suhaila Fakri
2016-09-25T15:02:12+0000
Reasonable price. Very kind and experienced! Highly recommended. Had kiki as the driver.
Sabariah Zainal
Sabariah Zainal
2016-08-31T06:42:57+0000
Alhamdulillah... walaupun hanya sebentar di kota Bandung... percutiannya sangat mengembirakan. Khidmat agen yang... terbaik..οΏ½ mudah bekerjasama dan bertolak ansur bersama mr angga dan team...InsyaAllah akan kembali ke Bandung.. dan semestinya bersama mr angga dan team. οΏ½read more
Nani Deraman
Nani Deraman
2016-08-28T02:15:37+0000
Aisyikin Janurin
Aisyikin Janurin
2016-08-21T18:55:31+0000
The best service I had during my trip at Bandung. I want recommended this service for you bcs of they are so... kind-hearted, helpful, friendly and polite towards their customers. Especially to my supir Adam. Plus he was so cool and sporting πŸ™‚ I hope to see you again.read more
Siti Nur Hafizah
Siti Nur Hafizah
2016-08-03T11:18:14+0000
good service. we booked for 2 days 26th july and 27th july. our drivers were igor n adam. both are very kind, helpful... and friendly. will definitely use this service again and recommend it to our friends. thanksread more
Lhiyana Qhalesya
Lhiyana Qhalesya
2016-07-26T07:50:25+0000
Alhamdulillah, 5 hari di bandung - jakarta sangat seronok dan mudah dengan khidmat dari angga and team.. Dari mula... berurusan sangat senang dan rajin menjawab setiap kemusykilan..Driver, Igol sangat-sangat sopan, sabar dan sangat menepati masa. Sentiasa lebih awal dari waktu yang dijanji.. Sentiasa senyum walaupun menunggu lama rajin melayan dan tanya mana lagi kami nak pergi.. Suggest tempat-tempat yang best, kalau kita tak tau.. Pemanduan yang baik dan selesa..Terima kasih atas servis yang sangat baik semasa kami di Bandung. Kekalkan kualiti dan moga maju jaya..kalau ada rezeki ke bandung lagi in shaa allah, pasti kami pilih company ni lagiread more
Jeffrey Daniel
Jeffrey Daniel
2015-10-11T15:08:04+0000
Norazlan Jamian
Norazlan Jamian
2015-10-04T11:42:44+0000
Perkhidmatan supir dan tranport yg terbaik..boleh cuba..from malaysia...
Nur Fadhila Amin
Nur Fadhila Amin
2014-12-20T10:40:14+0000
Thank you for the great and excellent service angga! very honest reliable and trustworthy! worth every single cents!... highly recommended!!!!!! Thank u so much angga!read more
Nadzlie Citey
Nadzlie Citey
2014-04-29T11:58:22+0000
Zoran Arif
Zoran Arif
2014-04-29T08:12:24+0000
Let me put it this way. If you can find me a more reliable, flexible, honest and reliable guide then Angga here then... I'll pay for your whole trip myself! Truly loved the whole private tour. Thank you Angga!read more
Gerhana Septiani
Gerhana Septiani
2014-04-28T08:14:01+0000
best transport in bandung
Next Reviews